Sitene Kod Ekle | Blogger Eklentileri Yinelenen İçerik Problemleri ve Çözümleri | Sitene kod ekle
Home » » Yinelenen İçerik Problemleri ve Çözümleri

Yinelenen İçerik Problemleri ve Çözümleri

Written By Yazarlife on 11 Temmuz 2019 Perşembe | Temmuz 11, 2019

Sponsor Siteler* Güncel Blog Yazıları ( Blog Radikal )
* Geniş Kod Arşivi ( Sitene Kod Ekle )
* Şarkı Sözleri ( Sitene Yazılar )
* Deneme Yazıları ( Yazar Edebiyat )
* Sağlık, Moda, Kadın Yazıları ( Yazar Haberi )

Yinelenen içerik problemleri ve çözümlerini bulmak için yapmamız gerekenler. Blog yazılarımızda çoğunlukla özgünlüğe önem vermekteyiz. Zaten blog yazmanın amacıda da budur. Gel gelelim bazen öyle an geliyor ki bir yazıdan alıntı yapmak gerekiyor. İşte bu durumda yazınız biraz daha kuvvet kazanmış olmakta. Buna kimsenin bir itirazı olamaz zira büyük yazarlar bile bunu yapmakta.

Burada benim anlatmak istediğim aslında, yazılarınızın tamamını birilerinin gelip
kopyalayıp (Ç)almasıdır. Bilindiği üzere Google bu tür kopyala yapıştır yazıları sevmez. Daha öncede bu konu ile ilgili çok yazı yazdım ama insanlar huylarından vazgeçmiyorlar. Benim bu sitemden herkes link vererek alıntı yapabilir. Buna kimsenin bir itirazı olamaz zaten.
Fjords


Öyle zaman geliyor ki kendi yazılarınızı başka bir sitede kaynak ve link verilmeden noktası, virgülüne varıncaya kadar kopyalanıp yayınlanması insanı üzüyor. İşte bunları bulmanız için ücretsiz olarak Copyscape sitesini kullanabilirsiniz. Bu sitede ki arama kutusuna sitenizin linkini yapıştırıp ara butonuna bastığınızda yazılarınız nerelerde yayınlanmış görebilirsiniz!

Yinelenen İçerik

Sitenizde yazdığınız yazılarınızın  başlıkları veya içerikleri birbirine benzeyebilir. Bu doğaldır da ama daha farklı yazılar üretmek istiyorsanız yine ücretsiz olan bir site olan (Siteliner) sitesini kullanabilirsiniz. Aynı şekilde bu sitenin arama çubuğuna sitenizin linkini yapıştırdığınızda 250 sayfaya kadar tarama yaparak size benzer içerikleri veya sayfa başlıklarını bulacaktır.

Bu site yazılarınıza dair birden fazla kırık link bulabilir. Aslında bunlar ayrı ayrı bir yazı konusudur. Daha öncede bu konu da bir yazı yazmıştım.Blogger blogspot siteleri Wordpress siteleri gibi değildir. Blogger da attığınız bir başlık kırık link çoğunlukla oluşturur eğer (SEO) olayına vakıfsanız, Google sıralamasında bir adım önde olmak istiyorsanız,  kırık linkleri düzelterek yazılarınızı yayınlayın derim.


NOT:Sitede çalışmayan kodları, o yazının altında ki yorum kutusundan bize yazınız.



0 Comments:

Yorum Gönder